hrvatski \ english \ deutch
 

 

 Dobrodošli na naše informativne internet stranice. Na ovim stranicama možete saznati o apartmanu “Nada” obitelji Baranček. Nalazi se u turističkom naselju Sabunike, između Privlake i Nina. U blizini apartmana se nalaze trgovine, restorani, zelena tržnica, pekara, kiosk s novinama, slastičarna, plaža … jednom riječju sve što Vam je potrebno za ugodno i opušteno ljetovanje.Sabunike
  Malo turističko naselje udaljeno od Zadra 21 km. Poznato je po dugim pješčanim plažama, jedrenju na dasci, toplom i čistom moru te vjetru koji non-stop lagano struji te osigurava sviježi zrak.

  Zbog plitkog i čistog mora možete doživjeti ugodno kupanje već od mjeseca svibnja i lipnja. Djeca se mogu bezbrižno kupati i igrati na toplom pijesku.

  Večernje sate možete provesti u restoranima, pizzerijama, slastičarnicama, šetajući plažama, borovom šumicom ili uživati u tišini na terasi pod prostranim zvjezdanim nebom.

  Na obali obližnje plaže nalazi se LJEKOVITO CRNO BLATO koje kroz jačinu sunčevih zraka i ugrijano more omogućuje TERMO - TERAPIJU kod različitih reuma, teških oboljenja, te donosi izvrsne rezultate u liječenju bolesti poput reume, artritisa, neplodnosti kod žena itd. Provedba terapije vrši se na otvorenom prostoru uz liječničku kontrolu.

  U naselju se nalaze supermarketi, tržnica, mesnica, pekarnica, slastičarnica, suvenirnica, kiosk za novine, telefonska govornica, turistički ured, zabavni centar za djecu (vrtuljak, video igre, ljuljačke, tobogani i sl.).